Rankinio aprangos

Profesionalios rankinio aprangos profesionalų ir mėgėjų komandoms

Rankinis-5
01.

Rankinio aprangos gamyba

AGO gamina rankinio aprangas profesionalams ir mėgėjams. Kiekvienos komandos apranga yra lyg firminis stilius, todėl ji turi atrodyti skoningai ir būti kokybiška. AGO dizaineriai paruoš jūsų komandos filosofiją ar firminį stilių atitinkančią aprangą, o jeigu firminio stiliaus neturite, tada pasiūlysime madingus, individualius aprangų variantus. Gamindami aprangas naudojame aukštos kokybės medžiagos, todėl jos bus patvarios ir malonios odai. Mūsų aprangų asortimentas apima treniruočių, rungtynių ir laisvalaikio aprangas. Aprangų siuvimo terminas gali svyruoti nuo dviejų iki keturių savaičių. Terminas priklauso nuo užsakymo dydžio medžiagiškumo pasirinkimo.

02.

Rankinio aprangos medžiagiškumas

Rankinio apranga, pasiūta iš poliesterio medžiagos. Poliesteris, tai audinys dažniausiai naudojamos sportinių aprangų gamybai. Tamprus, lengvas audinys, leidžia jums lengvai judėti aikštelėje, todėl dėvint poliesterio aprangą sportas tampa daug patogesnis ir lengvesnis. Poliesterio medžiaga yra laikoma ilgaamžė, todėl ir aprangos tarnauja ilgiau. Iš poliesterio pagamintos rankinio aprangos atsparios saulės poveikiui. Šios medžiagos aprangos yra puikiai pritaikytos, nes jos yra švelnios, šildančios ir nesiglamžo. Maksimali skalbimo temperatūra yra 40°C.

Rankinis-4

Kodėl rinktis Ago rankinio aprangą?

Patvarumas

Ago rankinio aprangos yra patvarios ir tvirtos. Dėl šios priežasties šios aprangos, taip pat lengvai neišsitampo ir palaiko savo formą.

Elastingumas

Poliesterio medžiaga po tempimo atgauna savo formą. Elastingumas ir tamprumas suteikia patogumą ir laisvę judant rankinio aikštelėje.

Drėgmės sugėrimas

Ago rankinio apranga turi drėgmę sugeriančių savybių, todėl šios aprangos sumažins diskomfortą.

Universalumas

Galime pagaminti įvairias rankinio aprangas vaikams ir profesionalų komandoms.

AGO rankinio apranga rungtynėse

AGO rankinio aprangas naudoja profesionalūs ir mėgėjai sportininkai. 

MUMS SAVO APRANGAS PATIKI
dragunas
Susisiekite

Tel. nr

El. paštas

Adresas

Draugystės g. 15F, LT-51229,

Kaunas, Lietuva.

Siųsti užklausą